top of page
  • kullananlarbk

Spirulina Kullananlar Yorumlar

Spirulina kullananlar yorumlar incelenecek olduğu zaman birçok etkisi ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Besin takviyesi olarak tercih edilen ve mavi yeşil alg türü olan ürünlerinden bir tanesidir. Yüksek oranlarda içerisinde yer alan protein ile doğal demrin yanı sıra B vitamini, beta karoten olacak şekilde birçok vitamin ile mineral içerdiği bilinmektedir Antioksidanların yanı sıra esansiyel aminoasitler, klorifil yanı sıra phycocyanobilin içermesiyle bilinmektedir. Vegan diyetlerinde genel olarak daha çok kullanılmaktadır.

Bilimsel olarak yapılan çalışmalar sırasında birçok hastalık üzerinde etkili olduğunu, antikanser, antiviral ve antialerjik çalışmalara karşı etkili olabileceği bilinmektedir. Bunun yanı sıra Spirulina takviyeleri herkese göre uygun olmadığını bilmemiz gerekmektedir. Bu yüzden ilaçlarla bir riski olacak mı olmayacak mı net olarak öğrenmek için doktor gözetiminde kullanmakta fayda olacaktır. Aksi halde sorunları beraberinde getirebilmektedir.

Spirulina Faydaları Maranki

Spirulina faydaları Maranki incelenecek olduğu zaman birçok alana hitap etmesinden ötürü merak edilmektedir. Yapılan araştırmalara ve Maranki tarafından gelen açıklamalara bakarsak;

1. Çok güçlü bir antioksidan özellikleri vardır ve antienflamatuar olarak kullanılmaktadır.

2. Kan basınçları seviyelerinde düzenlemeleri meydana getirir.

3. Kötü LDL ile trigliserid düzeylerinin düşmesine neden olacaktır.

4. Ayrıca Alerjik özelliklerde olan rinit belirtilerini azaltacaktır.

5. Kansere karşı ciddi koruyucu özellikleriyle yer alır.

6. Bunun yanında kan şekerlerinin dengelenmesi için yardım edecektir.

7. Zayıflama konusunda olan yardımlarıyla bilinmektedir.

8. Özellikle kas güçlerinde dayanıklılığın artmasına yardımcı olur.

9. Koronavirüs salgın süreçlerinde etkili bir üründür.

Spirulina Kullanlar Yorumlar

Spirulina Tablet Günde Kaç Kez Kullanılır?

Ayrıca Spirulina tablet günde kaç kez kullanılır sorusu merak edilmektedir. Doktor kontörlünde olan kişilerin eğer sağlık sorunları yoksa 4 ila 5 kere kullanmalarında sorun yoktur. Fakat bazı sağlık sorunları olan kişilerin bir tane dahi kullanılmasına izin verilmemektedir. Spirulina kullanamayan kişiler listesi incelersek;

10. Gut hastaları

11. Otoimmün rahatsızlıkları olan kişiler

12. Böbrek taşı olanlar

13. Fenilketonüri olarak bilinen PKU hastaları

14. Herhangi bir pıhtılaşma alanında önleyici ilaç kullanan kişiler

15. Deniz ürünlerinden deniz yosunu ya da diğer deniz bitkilerine karşı alerjileri olan kişilerin kullanmaları pek önerilmemektedir.

Tiens Spirulina Kullananlar

Tiens Spirulina kullananlar incelenecek olduğu zaman birçok faydaları olduğu gözlenecektir. Yüksek değerlerde olan proteinlerinin yanı sıra tüm temel aminoasitlerin yer almasına ek olarak karotenodiler, gama-linoeik asit, vitamin ve minerallerin yer aldığı bir üründür. Sağlık sorunları olmaya kişiler rahatlıkla kullanabilmektedir. Birçok sağlık sorunu üzerinde etkili bir üründür. Son zamanlarda kendisini belli eden koronavirüs salgın süreçlerinden kilo vermeye kadar birçok alanda tercih edilmektedir. Sağlık alanında bitkisel olarak yer alan tedavilerde tercih edilmesi sağlık sorunu olmayan kişilerin rahatlıkla kullanmasına olanak sunmaktadır.

Spirulina Kullanlar Yorumlar

Spirulina Faydaları İbrahim Saraçoğlu

Özellikle Spirulina faydaları İbrahim Saraçoğlu incelenirken en az Maranki kadar tercih ettiği bir ürün olduğu gözlenmektedir. Kilo vermeden cilt üzerinde olan faydalarına kadar birçok alana hitap etmektedir. Bundan dolayı yapılan bilimsel araştırmalar sırasında insan sağlıklarına çok faydası olmasından dolayı takviye gıda olarak rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Spirulina faydaları olduğu gibi yan etkileri de oluyor. Bu yan etkilerine bakalım;

16. Baş ağrıları

17. Alerjik reaksiyonlar

18. Kas ağrıları

19. Terleme

20. Uykusuzluk

21. Karaciğer hasarları

22. Çevre kirliliği gibi etkileri olmasından dolayı çok dikkatli bir şekilde kullanılmasına özen göstermek gerekir.

Tabi ki her üründe olan faydalar gibi farklı zararların meydana gelmesi de söz konusu olabilecektir. Bu yüzden iyi araştırma gerekmektedir.


191 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page