top of page
  • kullananlarbk

Expigment Madecassol Karışımı Kullananlar

Güncelleme tarihi: 4 Şub

Expigment Madecassol Karışımı Kullananlar etkili tedavi yöntemlerinden biri olmaktadır. İçeriğinde yer alan maddelerle beraber leke oluşumuna sebep olan enzimleri devre dışı yapar ve leke durumunu tedavi etmektedir. Üstelik Expigment krem sadece bununla kalmaz siyah nokta ile beraber sivilcelerden kalan izleri de yok etmektedir.


Expigment ciltteki renk eşitsizliklerini giderir. Eczaneler üzerinde reçete ile satılan kişilerin kullananların kişilerin memnuniyet ile ve sık bir şekilde önerdiği bu krem sizin içinde bir mucize olmaktadır. Eğer cildiniz arınmışsa temiz ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturabilmektedir. Bu tarz yazılarımız kullananlar kategorisi altında değerlendirilmektedir.

Expigment Krem Kullananlar

Expigment Madecassol Karışımı Kullananlar genellikle memnuniyet duymaktadır ve kullanan kişiler sıklıkla önerdiği bu krem sizin için mucize olabilmektedir. Bunun yanında Expigment krem ile beraber pürüzsüz ve temiz bir görünüme kavuşturabilir. Yanlış kozmetik kullanımında fazla güneşe maruz kalma durumu ve aynı zamanda hatalı sivilce tedavi yöntemi olarak Expigment kullanılabilir. Cilt üzerinde meydana gelen bu sorunlar psikolojiyi etkilemektedir. Expigment krem kullanımı bakıldığında,

· Expigment krem 30 gramlık tüplerde yüzde iki veya yüzde dört yoğunlukta sayılmaktadır. Bu ayrımda lekelerin büyüklük durumuna göre ve uzman doktorun önerisine göre değişebilmektedir.

· Özellikle Expigment krem bakıldığı zaman cildin yenilenmesini sağlamaktadır. Bununla birlikte bu krem iltihaplı ve irinli olan sivilceleri de tedavi eder.

· Sivilce izlerini yok eden Expigment kremi halk arasında çil denilen cilt bozukluğunu tedavi eder.

· Güneş lekesi veya güneş yanığı gibi problemler yok edilmektedir. Yaş almakla birlikte oluşan istemsiz lekelerinde etkisini önemli derecede azaltmaktadır.

Expigment Krem Yorumları

Expigment Madecassol Karışımı Kullananlar konusunda genellikle olumlu etkileri görülmektedir bununla birlikte doktorun önerisi ile birlikte reçete ile kullanılması önerilmektedir. Bunun sebebi cilt tipiniz ile beraber cildiniz üzerindeki sorunları bir uzman ile görüşmeniz gerekir. Aksi takdirde cilt üzerinde sorun meydana gelebilmektedir. Expigment krem kullanımında dikkat edilmesi gerekmektedir ve başlamadan öncesinde sorunlu bölgeyi temizlemeniz gerekmektedir.

Kuru cilt üzerinde ufak bir alana kremi sürüp yedirmelisiniz. Sonrasında ise birkaç saat gözlemledikten sonra tahriş durumuna dikkat etmeniz gerekir ve böylece tedaviye başlayabilirsiniz. Krem üzerinde etki gördükten sonrasında tedaviye başlayabilir ve günlük 2 defa olacak şekilde derinize uygulayabilirsiniz.

Expigment Krem Ne İşe Yarar

Expigment krem ne işe yarar bakıldığında leke tedavilerinde daha sık bir şekilde kullanılmaktadır. Bununla beraber Expigment krem eğer gündüz kullanılacaksa sonrasında mutlaka güneş kremi sürmeniz gerekmektedir. Ve üzerinde cildi tahriş edecek bir krem sürmemeniz gerekmektedir. Ayrıca Expigment krem kullanan kişiler genel olarak elde etmiş oldukları sonuçlardan memnun olsalar da doktor önerisi gerekmektedir. Ve kullanmaya başlamadan öncesinde farklı kişilerin tecrübesine dikkat etmelisiniz.

Expigment Genital Bölgede Kullanılır mı

Expigment genital bölgede kullanılır mı konusunda kullanımı bulunur fakat tahriş edebileceği bir yönü bulunmaktadır. Bunun dışında eğer doktor önerirse genital bölgede kullanılabilmektedir. Fakat bunun dışında kişiler lekeler için Expigment krem bulunmaktadır. Deri üzerinde güneş lekeleri, çil sivilce izi gibi veya halka renkli koyu renklerde meydana gelen işleri başarılı bir şekilde tamamlamaktadır. Son zamanda popüler kremlerden olan Expigment krem kısaca genital bölgede kullanımı bulunmaktadır. Fakat dikkatli bir şekilde kontrol kontrolünde kullanılmalıdır.

Expigment Krem Yan Etkileri

Expigment krem yan etkileri konusunda her krem ve ilaçta görüldüğü gibi Expigment krem farklı cilt tiplerinin üzerinde yan etkilere sebep olabilmektedir. Fakat Expigment kremi bakıldığı zaman uygulanan alanda aşırı yanma görülebilmektedir. Expigment krem farklı yan etkileri konusunda,

· Cildinizde kuruma durumu meydana gelebilmektedir ve eğer kreme alerjiniz bulunuyorsa kızarıklık oluşabilmektedir.

· Aşırı dozda Expigment krem kullanıldığında ciltte çatlamalar meydana gelebilmektedir.

· Okronozis denilen durumu konusunda krem kullanıldığı bölgede eğer sebep olması yani cilt üzerinde birikim yaparak kahverengimsi veya mavi koyulaşmalar sebep olabilir.

· Cilt üzerinde tahrişe sebep olabilmektedir. Ve eğer tahriş yoğun olursa leke azalmaz aksine arttırıcı bir etkisi olabilir.

· Cilt üzerinde kaşıntı durumuna sebep olabilmektedir özellikle hassas ciltlerde deride incelmeye ve soyulma durumuna sebep olabilmektedir.

Kısaca Expigment kremin kullanım süresi dört ayı geçmemektedir. Ve lekenin gitmesi için de en az iki ay boyunca düzenli olarak kullanılması gerekir. Üstelik krem çocukların ulaşamayacağı şekilde saklanmalıdır. Bunun dışında Expigment krem lekeler için etkili kremler arasında bulunur.

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page