top of page
  • kullananlarbk

Suda Collagen Kullananlar Yorumları



Suda Collagen kullananlar yorumları genel anlamda incelendiğinde olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Son birkaç yıldır Suda Collagen kullanımı çok artmıştır.

Suda Collagen %100 kırmızı et sığır kolajeni şeklinde üretilmektedir. Suda Collagen, helal sertifikası olan gıda takviyesi diye bilinmektedir. Alman kökenli peptiti suda kolajen;

  • Tablet form,

  • Şase form,

  • Sıvı form şeklinde üretilmektedir. Bu belirttiğimiz Suda Collagen çeşitleri, hazır shot halinde üretilmiştir.

Vücut emilimine parçalı şekilde hidrolize kolajen peptitler hazırdır. Suda Collagen çeşitlerinin su içerisinde çözünme gibi özelliklerinin olduğunu söyleyebiliriz. Gün içerisinde herhangi saatte yetişkinler 1 porsiyon içebilirler. Araştırmalara göre Suda Collagen’in hiçbir yan etkisi olmadığı tespit edilmiştir.

Suda Collagen Faydaları

Suda Collagen faydaları çok olduğunu söyleyebiliriz. Suda Collagen;

  • Hayvan kemiği,

  • Eti,

  • Derisi gibi kısımlardan oluşmuştur.

Yaş ilerlemesine bağlı olarak kolajen miktarının da azaldığını söyleyebiliriz. Belirli bir sürenin arkasındansa kolajan vücuda yetmemeye başlayacak. Kolajan miktarının azalmasıyla birlikte;

  • Eklem rahatsızlıkları,

  • Ciltte kuruma,

  • Selülit vb. durumlar gözlenmeye başlayacaktır.

Suda Collagen Kullananlar Yorumları

Aynı zamanda sağlıksız beslenme, güneşe aşırı derecede maruz kalma, stres, hava kirliliği, sigara, yetersiz uyku ve alkol gibi durumlarda etkilemektedir. Çevresel faktörler kolajen miktarını azaltan hususların başında gelmektedir. Bu bakımdan Suda Collagen faydaları saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Özellikle 30’lu yaşlar itibariyle kadınların mutlaka kolajen takviyesi alması gerekiyor. Kas, cilt ve eklemlere kolajen desteği verilmesi kişi için çok faydalı olacaktır. Genel anlamda Suda Collagen faydaları;

  • Cilt sağlığını düzenliyor,

  • Kas kütlesinde artış oluyor,

  • Kalp sağlığını destekliyor,

  • Kemik kayıplarını engelliyor,

  • Eklem ağrılarını azaltıyor.

Suda Collagen Özellikleri Nelerdir?

“Suda Collagen özellikleri nelerdir”; noktasında insan sağlığı için önemli olan bu takviyenin 3 tip formu vardır. Suda Collagen; tablet, toz saşe ve shottan oluşuyor. Suda Kolajen ürünleri; Kolajen Tip 3 ile Kolajen Tip 1 içermektedir.

Ayrıca Suda Collagen’in molekül ağırlığıysa, 2000 dalton olduğunu söyleyebiliriz. Suda Collagen vücutta kolayca emilmektedir. Patentli olması yanında şekersiz olması da dikkat çekicidir. Suda Collagen çok sağlıklı ürün olan %100 kırmızı etten üretilmektedir. İçerisinde yer alan Hyaluronik asit tek olarak da cilt bakımında etkili diyebiliriz. Kolajenin yer aldığı yiyecekleri şöyle sıralayabiliriz:

Tavuk, Et, Balık

Ciltteki esnekliği kolajen artırmaktadır. Somon balığı başta olmak üzere et ürünlerinin genelinde yer almaktadır.

Kemik Suyu

Et yemeklerinin tümü ve kelle paça çorbası kolajen açısından çok zengin diyebiliriz. Kolajenin yoğun şekilde olduğu gıdaların başında kemik suyunun bulunduğunu söyleyebiliriz.

Kırmızı Sebze/ Meyve

Kırmızı sebze ve meyvelerin tüketimi de kolajen bakımından çok önemlidir. Kolajen içerikli besinler düzenli tüketildiğinde kişide kesinlikle kırışıklık olmaz. Ayrıca kişinin genç kalmasında da kolajen tüketimi önemli rol oynamaktadır.

Suda Collagen Kullananların Yorumları

Yukarıda da belirttiğimiz üzere çok olumludur. Suda Collagen cilde; dayanıklılık, esneklik ve sıkılık kazandırmaktadır. Kolajen sayesinde saçlar, cilt ve tırnaklar yenilenmektedir. Suda Collagen ile belirttiğimiz noktalar hem daha parlak parlak hem de sağlam olmaktadır.

Suda Collagen ile ilgili yapılan araştırmalarda kırışıklıkların önemli ölçüde azaldığı görülmüştür. Ayrıca cilt esnekliğinin artması bakımından da önemli rol oynadığı söylenebilir. Suda Collagen kullanan kişilerin 4 hafta sonunda daha sağlıklı oldukları gözlenmiştir. Suda Collagen, peptit formlu şekilde üretilmiştir. Takviyenin kullanılmasından 8 hafta sonraysa, daha belirgin sonuçların elde edildiğini söyleyebiliriz. O yüzden de uzmanlar minimum 8 hafta kullanılmasını uygun görmektedirler. Suda Collagen kullananlar, 14 gün sonunda gözle görülür tarzda değişimlerin yaşandığı belirtmişlerdir.


3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Evleneceğin Kişiyi Rüyada Görmek İçin Dua

Evlenmeyi düşünen birçok kişi, evlenecekleri kişiyi rüyada görmek ister. Bu, bir nevi gelecekteki eşlerini görmek ve bu hayali gerçekleştirmek isteyenlerin sıkça başvurduğu bir arayıştır. Rüyada evlen

bottom of page