top of page
  • kullananlarbk

Met Kullananlar Yorumları

Güncelleme tarihi: 4 Şub

Son zamanlarda sıkça kullanılan ve konuşulan uyuşturuculardan olan Met Kullananlar Yorumlar konusu ile ile alakalı sizlere bilgi sunacağız. Bu uyuşturucunun ne olduğu, ne işe yaradığı ve zararları gibi birçok soruya yanıt vereceğiz.

Bununla beraber kullananlar bu uyuşturucudan nasıl etkilenmişler ona bakacağız. Met, özellikle ülkemizde maalesef kullanıcı sayısı artıyor. Bilinçlenmeniz için yazımızı okumanızı öneriyoruz.


Met Zararları Nedir?

Met Zararları Nedir? pek çok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. Hemen açıklayalım. Met gibi uyuşturucu ilaçların birçok zararı bulunuyor. Bunlardan ilki öföri denilen kısa süreli çoşku halidir. Ardından hep bu hissiyatı yaşamak istediğiniz için bağımlılık yapan bir maddedir. Bunun dışında diğer zararları ise kan basıncını ve metabolizma dengesiniz bozar. Eğer metamfetamine erişemezseniz olumsuz duyguların içinde bulabilirsiniz kendinizi.

Met Kullananlar Yorumları

Met Kullananlar Yorumları hakkında birçok kişinin uyuşturucu tedavisi altındayken yaşadıklarını sizlere aktaracağız. Her uyuşturucuda yaşanıldığı gibi Met için de oldukça kötü yorumlar bulunuyor. Çünkü yaşanan yan etkiler her insana göre değişiklik gösteriyor. İşte Met Kullanıcı Yorumları:

  • 2 yıl boyunca bağımlı ÅŸekilde yaÅŸadım. Met kullandığım süre boyunca yoÄŸun depresyon ile uÄŸraÅŸtım.

  • Yaklaşık altı aydır met kullanıyorum. Bırakmak için her yolu denedim olmuyor.

  • Uzun süre arkadaşım kullandı. Kesinlikle geri dönüşü yok. Arkadaşım bağımlı hala!

Ateş Buz Kullananların Yorumları

Ateş Buz Kullananların Yorumları hakkında birçok kişi sözlüklerde yaşadıklarını anlatıyor. Gerçek ateş buz kullanmış kişilerin yorumlarını derlemeye çalıştık. Bu uyuşturucu maddeden kesinlikle uzak durmalısınız.

  • Yalnızca bir gün içmediÄŸimde gün içinde uyku problemleri yaÅŸadım. DiÅŸlerim dökülme aÅŸamasına geldi. AteÅŸ ve buz maddesinden kesinlikle uzak durun.

  • Ağız kuruluÄŸundan aÄŸzımı açamıyorum. Beyne kontrolsüz ÅŸekilde etki ediyor. Çok tehlikeli uzak durun!

  • Hastaneye met kullanan hasta geldi. DiÅŸleri çok kötü durumdaydı.

Son olarak Met Kullananlar Yorumlar yazımızın sonuna geldik.

106 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page