top of page
  • kullananlarbk

Duloxx 30 MG Kullananların Yorumları

Güncelleme tarihi: 4 Şub

Duloxx 30 mg Kullananların Yorumları yazımız ile karşınızdayız. Bu yazımızda Duloxx’un ne işe yaradığını ve içeriğini öğreneceğiz. Bunun yanında kullanan kişilerin yorumlarını, yan etkilerini de sizlere aktaracağız. Beyin içerisindeki endişe veya sıkıntı veren birtakım duyguların tedavisi niteliğinde kullanılmaktadır.

Genelde kullanan kişiler arasında olumlu veya olumsuz yorum yapanlar olsa da doktorlar tarafından sıklıkla tavsiye edilen ilaçlar arasında yer almaktadır.


Duloxx 30mg Ne İçin Kullanılır?

İlaç insan zihnindeki kaygılı durumları, anksiyete belirtilerini ve çeşitli depresyonları giderme amacıyla kullanılmaktadır. Bunun yanında psikiyatri tarafından verilen bu ilaç, uzun süreli ve devamlı olarak bu şikayete sahip insanlara verilmektedir. Duloxx Kullananlar yukarıdaki rahatsızlıkları giderdiğini söylemektedirler.

Aşağıda ilacı bir süre kullanmış birtakım hastaların yorumlarını okuyacaksınız. Bu yorumların haricinde doktora veya bir uzmana danışmanızı da şiddetle tavsiye ederiz. Bu tarz yazılarımız kullananlar bağlantısı altında değerlendirilmektedir. Bağlantıya tıklayıp detayları öğrenebilirsiniz.


Duloxx Kullananlar Yorumları

Anksiyete ve depresyon şikayeti için kullanılan Duloxx, çeşitli dozajlara sahiptir. Genelde 30 mg tüketilen bu ilaç, hastanın rahatsızlık boyutuna, kilo boy oranına veya vücut kitle endeksine göre değişiklik göstermektedir. Duloxx Kullananlar Yorumları:

· İlacı Yaklaşık olarak 3 haftadır kullanıyorum ve rahatsızlıklarıma çözüm oldu gibi hissediyorum. Son derece faydası oldu.

· İlaç başlarda iyiydi ama sonradan bende ciddi mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı, doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin.


Dulox Yan etkileri

Her ilaçta olduğu gibi Dulox’un da birtakım yan etkileri bulunmaktadır. İşte Dulox Yan etkileri:

· Baş ağrısı

· Mide bulantısı

· Fazla uyku durumu

· Pıhtılaşma ve kanama

· İlaca bağımlılık durumu

Bu gibi rahatsızlıklar ilaçta görülen yan etkilerdir.

Duloxx 30 mg Kullananlar Yorumları yazımızın sonuna geldik okuduğunuz için teşekkür ederiz.




21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page